Tango leren – herfst 2018

De lessenreeks herfst is volop aan de gang !

De lessenreeksen omvatten 10 lessen van 75 minuten. Ze starten vanaf 18 september tot begin december. Wekelijks, met één ‘pauze’ rond de herfstvakantie. Voor de exacte data verwijzen we graag door naar onze kalender.

Starters: Twee lesmomenten: telkens op donderdag
(19u15-20u30 en 20u45-22u00).

Voor absolute starters. Geen ervaring vereist.

We beginnen vanaf nul en zetten de eerste passen op de tangovloer. Voetje voor voetje worden de eerste woorden (bewegingen) van de tango aangeleerd.

Lode en Dominique begeleiden je met enthousiasme en de nodige humor.

Twijfel je of tango iets voor jou is? Kom het tijdens de zomermaanden eens vrijblijvend proberen! Op 16 september geven we nog voor de laatste keer vóór de nieuwe lessenreeks van start gaat een gratis initiatieles. Van 13u tot 14u ben je welkom aan het Simon Stevinplein te Brugge op autoloze zondag.

Principiantes: Twee lesmomenten: telkens op dinsdag
(19u15-20u30 en 20u45-22u00).

Minimum één jaar danservaring vereist.

Nu je de basisbewegingen onder de knie hebt is het tijd voor meer. Hier worden de fundamenten gelegd voor je verdere danscarrière. De aangeleerde basis wordt verfijnd en aangevuld tot je woordenschat (basisbewegingen) volledig is.

Lut en Lode leggen je met hun technische nauwkeurigheid en geduld stap voor stap de verfijning uit.

Intermedio: Twee lesmomenten: telkens op woensdag
(19u15-20u30 en 20u45-22u00).

Minimum drie jaar danservaring en af en toe gaan dansen op salons.

Hier leer je vlot spreken (dansen). Alle woordenschat heb je ondertussen onder de knie. Nu is het tijd om zinnen te maken. De geleerde tangobewegingen worden in zo’n combinaties aan elkaar gezet dat je versteld zult staan van je eigen kunnen.

De lessen intermedio worden door ons eigen lesgeversteam (Nico, Hilde, Luc, Ann, Marc en Sabine) ingevuld.

Komen aan bod : 3 lessen ‘ruimte geven aan elkaar’, 4 lessen giro’s en contragiro’s en 3 lessen muzikaliteit in de drie tangovarianten (tango, tangowals en milonga).

Avanzado

Voor de gevorderde dansers.

Dit dansjaar worden er geen wekelijkse lessen Avanzado aangeboden.
We verkiezen een formule met maandelijkse workshops op Avanzado niveau die aangeboden worden net voor de Milonga de la Media Luna. Meer info hierover op onze pagina ‘Tango leren’ – ‘Workshops Media Luna 2018’ – inschrijvingsformulier voor eerste 3 workshops staat online.