Tango leren – herfst 2018

Het programma van de lessen voor het najaar is gekend!

De lessenreeksen omvatten 10 lessen, vanaf midden september tot midden december. Wekelijks, met één ‘pauze’ rond de herfstvakantie.
Inschrijven is nog niet mogelijk. Op 21/07/2018 worden de inschrijvingen open gezet. Op dat moment wordt de kalender ook online gezet.

Starters: Twee lesmomenten: telkens op donderdag
(19u15-20u30 en 20u45:22u).

Voor absolute starters. Geen ervaring vereist.

We beginnen vanaf nul en zetten de eerste passen op de tangovloer. Voetje voor voetje worden de eerste woorden (bewegingen) van de tango aangeleerd.
Lode en Dominique begeleiden je met enthousiasme en de nodige humor.

Twijfel je of tango iets voor jou is? Kom het tijdens de zomermaanden eens vrijblijvend proberen! Op 15 en 29 juli en 12 en 26 augustus geven we gratis initiatielessen. Van 17u tot 18u ben je welkom in de ‘Vergulde Fontein’, Twijnstraat 13 in Brugge (centrum). Een danspartner is handig maar niet verplicht.

Principiantes: Twee lesmomenten: telkens op dinsdag
(19u15-20u30 en 20u45:22u).

Minimum één jaar danservaring vereist.

Nu je de basisbewegingen onder de knie hebt is het tijd voor meer. Hier worden de fundamenten gelegd voor je verdere danscarrière. De aangeleerde basis wordt verfijnd en aangevuld tot je woordenschat (basisbewegingen) volledig is.

Lut en Lode leggen je met hun technische nauwkeurigheid en geduld stap voor stap de verfijning uit.

Intermedio: Twee lesmomenten: telkens op woensdag
(19u15-20u30 en 20u45:22u).

Minimum drie jaar danservaring en af en toe gaan dansen op salons.

Hier leer je vlot spreken (dansen). Alle woordenschat heb je ondertussen onder de knie. Nu is het tijd om zinnen te maken. De geleerde tangobewegingen worden in zo’n combinaties aan elkaar gezet dat je versteld zult staan van je eigen kunnen.

Alain (Aficionado) en Lut laten je toveren met hun bewegingen.
Let op: Alain is Franstalig. De lessen zullen in het Frans/Nederlands gegeven worden. Uiteraard zal Lut er voor zorgen dat iedereen begrijpt waarover het gaat.

Avanzado

Voor de gevorderde dansers.

Zeker tot aan Nieuwjaar worden er geen wekelijkse lessen Avanzado aangeboden.
Ter compensatie zullen er maandelijks workshops op Avanzado niveau aangeboden worden net voor de Milonga de la Media Luna. Meer info hierover volgt begin september.